Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ...ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ...!!! 




Κρύσταλλοι, πέτρες, μέταλλα.. Από τους πρώτους προϊστορικούς χρόνους ως την τεχνολογική εποχή μας, βρήκαμε ορμορφιά, δύναμη και μυστήριο μέσα σε πέτρες..

               Οπως τα βότανα έχουν ενέργειες, έτσι έχουν και οι πέτρες και τα μέταλλα. 

Η μαγεία των κρυστάλλων είναι τόσο παλιά όσο και ο χρόνος...Αρχισε όταν οι πρώτοι άνθρωποι διαισθάνθηκαν κάποια δύναμη ή εξουσία συγκεντρωμένη μέσα στις πέτρες που τους τριγύριζαν..

Οι πέτρες και τα μέταλλα είναι κλειδιά, που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ξεκλειδώσουμε τις δυνατότητες μας σαν άνθρωποι..Επεκτείνουν τη συνειδητότητά μας, εμποτίζουν τα όνειρα μας με θεραπετικές ενέργειες..

Οι κρύσταλλοι σαν μια ιδιαίτερη «μαγική» προσφορά της μητέρας φύσης, μας γοητεύουν τόσο, ώστε τους χρησιμοποιούμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, αποδίδοντάς τους αξίες συμβολικές, φιλοσοφικές, αισθητικές αλλά και θεραπευτικές. Ιδιαίτερα οι πιο «καθαροί» από άλλες προσμίξεις κρύσταλλοι, ασκούσαν πάντοτε επάνω μας μια ανεξήγητη έλξη και σε όλες τις εποχές ήταν αντικείμενο θαυμασμού αλλά και μελέτης.

Από την αρχή της εξέλιξής μας σ’ αυτόν τον πλανήτη, αντιληφθήκαμε ότι η απόκοσμη δύναμή τους μεταδίδεται εξ αιτίας μιας εσωτερικής, κρυμμένης ενέργειας που μεταφέρουν. Αυτή η ενέργεια σχετίζεται με την ικανότητά τους να αντανακλούν το ίδιο το φως, την αγνότητά του, τη δύναμη και τη μαγεία του. Μέσα από χιλιάδες διαφορετικά χρώματα, διαφορετικές όψεις και σχήματα μας δίνεται η ευκαιρία να μπούμε σε κόσμους φανταστικούς, ονειρικούς, γεμάτους από ομορφιά και αρμονία.

H ομορφιά αυτή του φωτός μας δίνει μια νέα παραμυθένια διάσταση του κόσμου, δίνει φτερά στην φαντασία μας.

H κρυσταλλοθεραπεία, που συγκαταλέγεται στις πιο δημοφιλείς σύγχρονες μεθόδους εναλλακτικής θεραπείας, είναι μια πανάρχαια τεχνική ίασης. Oι αρχαίοι πολιτισμοί υποστήριζαν πως οι κρύσταλλοι, προερχόμενοι από τα σπλάχνα της γης, εκπέμπουν ενέργεια. Σήμερα, τα επιστημονικά πορίσματα επιβεβαιώνουν την αλήθεια αυτού του ισχυρισμού.


Oι περίφημες φωτογραφίες Kirlian απέδειξαν πως οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά λειτουργούν πράγματι ως ενεργειακοί πομποί.

0 comments:

Post a Comment